Gezichtsbehandelingen

Acné behandelingen

Bij acné is het behandelplan niet standaard. Het maken van een behandelpan is onder andere afhankelijk van het soort acné, de huidconditie en de verwachting die zelf hebt. Wanneer je hier meer informatie over wilt hebben, dan kun je het beste een afspraak maken voor een huidanalyse.

Afhankelijk van de mate van acne dien je rekening te houden dat de frequentie van de behandeling kan variëren van een tweewekelijkse behandeling, een maandelijks behandeling of een behandeling eens per zes weken. Het consequent verzorgen van je huid met het juiste product is van groot belang en bepaalt zeer zeker het resultaat. Daarin zal ik je adviseren en je blijven coachen.

Soin Masque Modelant 

 Soin Masque Modelant, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van Maria Galland, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect,  maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Huidanalyse, reinigingsmassage, reinigend masker, peeling, lotion, huidonzuiverheden verwijderen, concentraat, Modelage, eindverzorging, huidverzorgingsadvies.

Behandeling ca. 90 min     Prijs 75,-   Reserveer nu

Oxygeneo behandeling

De Neobright richt zich op huidverjeugdiging, acné en oneffenheden op de huid,verhelderen van de teint en verminderen van grove poriën.

Oxygneo imiteert het natuurlijk effect van warmwaterbronnen en stimuleert het lichaam om zuurstof naar het behandelde gebied te sturen. Gelijktijdig wordt de huid geexfolieerd waardoor Oxygeneo de optimale condities creëert voor een verbeterde opname van actieve ingrediënten zowel tijdens als na de behandeling.

Reiniging, Oxygeneo, epileren, lotion, eindverzorging, huidverzorgingsadvies.
Deze behandeling is ook nog uit te breiden met een ontspanningsmassage of toe te voegen aan bovenstaande Maria Galland speciaalbehandelingen.

Behandeling ca. 45 min     Prijs 55,-   Reserveer nu

Systeme Dermatologique 

Maria Galland heeft intensief gezocht naar een dermatologisch geïnspireerd verzorgingssysteem voor huidvernieuwing. De doorbraak is een feit met Systeme Dermatologique. Systeme Dermatologique is een compleet systeem voor huidverzorging volgens het opbouwprincipe. Een verzorgingssysteem dat gebaseerd is op twee sterke steunpilaren: dagelijks gebruik voor verzorging thuis en regelmatige behandelingen in het schoonheidsinstituut. De schoonheidsspecialist analyseert met een anamnesekaart uw persoonlijke huidconditie en ontwikkelt zo een passend recept voor uw huid. Systeme Dermatologique ondersteunt de huid niet alleen bij haar regeneratieproces, maar stimuleert haar ook voor meer actie wat de celvernieuwing aanmerkelijk verhoogd.

Uitgebreide huidanalyse, reiniging, dieptereiniging met peeling, speciaal masker, massage, lotion, eindverzorging, huidverzorgingsadvies 

Behandeling ca. 75 min     Prijs 70,-   Reserveer nu

Pin It on Pinterest