LOGO-2014-lengte-tekst

Face 2 Face  is een professionele salon voor huidverbetering en huid coaching die hoge eisen stelt aan kwaliteit en persoonlijke aandacht.
Een ontspannen moment met een doel, dat is waar het om draait bij Face 2 Face.about-me christel1-

De Klant

Ieder mens is uniek, zo ook iedere huid, daarom word elke behandeling bij Face 2 Face  op de wensen en behoeften van u huid afgestemd en is elke behandeling uniek.

Het Product

De grote verscheidenheid aan behandelingen en producten van het Franse merk “MARIA GALLAND Paris” maken deze individuele huidverzorging mogelijk voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

De Salon

De naam Face 2 Face staat voor u als klant en ik als schoonheidsspecialist, bij een eerste bezoek aan de salon krijgt u een intake en maken we een duidelijk behandelplan waarmee we samen aan het werk gaan om uw huid te verbeteren en u te laten stralen. Door deze mooie samenwerking kunnen we zorgen voor een uniek resultaat. De 2en in het logo vormen een hart, dat staat voor liefde. Zonder liefde en belangstelling voor mensen kun je dit beroep niet uitoefenen.

Mijn kijk op schoonheid

Het is zoveel meer dan mensen mooi maken. Met liefde, persoonlijke aandacht, hoogwaardige producten en goede adviezen straalt je huid. Je huid verzorgen bij Face 2 Face, is te vergelijken met je buik strak trainen in de sportschool;  je gaat een traject in en werkt iedere dag weer aan een mooier resultaat waarbij ik je coach naar een steeds mooier resultaat.

Want wie zich mooi voelt straalt dit uit…

Met mijn passie voor beauty neem ik u mee naar een wereld van totale rust en ontspanning en zorg er tegelijkertijd voor dat uw huid in topconditie komt in een omgeving die vriendelijk en vertrouwd is.

Dat is Face 2 Face.

Graag ontmoet ik u in mijn salon!

Christel Mulderij

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest