OxyGeneo de drie-in-een behandeling met direct resultaat

1. Exfoliatie (peeling) van de bovenste huidlaag

2. Verhoogt de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit

3. Insluizen van essentiele revitaliserende werkstoffen

Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende goed verzorgde teint. Uw huid voelt het verschil direct. Voor duurzame lange termijn resultaten adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

OxyGeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen – die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.

Het maakt gebruik van een single-use CapSugen en gel naar keuze om de optimale hygiëne van elke behandeling te garanderen. Oxygeneo kan worden toegepast in een snelle en aangename ‘walk in – walk out’ behandelsessie maar kan ook worden toegevoegd aan elke Maria Galland behandeling voor nog meer resultaat!

Geschikt voor:

  • verminderen pigmentvlekken
  • huidverjonging
  • acné en oneffenheden
  • verhelderen van de teint
  • verminderen grove poriën
  • huidvernieuwing
  • egalisatie van de huid
  • vermindering fijne lijntjes

 

Klantenervaringen

De OxyGeneo schoonheidsbehandelingen zijn mij uitstekend bevallen. Na de eerste keer was ik al zo enthousiast dat ik gelijk een schema van vier behandelingen heb afgesproken. De behandeling zelf is prettig en ontspannen. De masserende beweging van het apparaat voelt licht schurend aan, maar is niet onplezierig. Christel pakt het zorgvuldig aan en neemt voldoende tijd om alle plekken van gezicht en hals goed te behandelen. De huid voelt na afloop heerlijk fris en schoon. De behandeling geeft de huid een flinke oppepper. De huid is egaler en de teint oogt fris en stralend. Kort na de behandeling lijken de gezichtscontouren ook wat strakker.

Miranda

Elspeet

“Sinds januari kampte ik met een terugkerende huidinfectie. Diverse antibiotica kuren gehad, de infectie ging over maar mijn huid bleef onregelmatig met vlekken. Toen ik bij Christel was en het met haar besprak adviseerde ze mij de Oxygeneo behandeling. Nadat ik had besloten dit te doen heeft Christel eerst deskundig advies ingewonnen over de infectie. Voor mij als klant was dat erg prettig, ik wilde natuurlijk niet dan mijn gezicht er nog erger ging uitzien! De behandeling was prettig en pijnloos. Tijdens de behandeling waren de vlekken in mijn gezicht eerst wat roder, dit trok snel weg. De volgende ochtend was er een groot verschil merkbaar: mijn hele huid was enorm opgeknapt! Veel gladder, “schoner” en mooier. De plekken van de infectie waren ook stukken minder zichtbaar en in de week die volgde namen die plekken nog verder af.

 
Ik ben erg blij met de Oxygeneo behandeling en kan het ook zeker adviseren aan iedereen! Niet alleen met huidklachten, maar ook om de huid een goede boost te geven maar ook om er weer stralend gezond uit te zien.”
Ingrid

Elspeet

De behandeling met de Oxygeneo ervaar ik als heel prettig met een duidelijk positief resultaat. Het resultaat is heel mooi, mijn huid (met grove poriën die nogal eens problemen veroorzaken) oogt na afloop echt mooi schoon!

 

Sandra

Elspeet

Sinds een half jaar ga ik maandelijks naar Christel om mijn huid te verzorgen. Mijn huid was erg droog en trekkerig. Ik werk veel buiten dus mijn huid heeft veel te verduren. Zon, wind, regen, kou, warmte. Ik kon zien dat mijn huid iets extra’s nodig had. Christel raadde mij de Oxygeneo aan in combinatie met de Maria Galland producten voor thuisgebruik en dat wilde ik wel proberen. 
Na 1 behandeling zag mijn huid er al veel mooier uit. Dat was al te zien gelijk na de behandeling, maar de dagen erna werd het alleen nog maar beter! Je huid is zacht en ziet er stralender uit. Afgelopen week heb ik voor de tweede keer een Oxygeneo behandeling gehad, en ik moet zeggen dat ik weer versteld sta van het resultaat. Echt een aanrader! 
Priscilla

Speuld

Veel gestelde vragen

Hoe snel na mijn behandeling kan ik mijn dagelijkse activiteiten hervatten?

Oxygeneo behandelingen vereisen geen hersteltijd. Direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten hervatten. Wij adviseren wel om een hypoallergene zonbescherming te gebruiken ten minste 24 uur na de behandeling.

Is oxygeneo geschikt voor alle huidskleuren?

Jazeker, Oxygeneo is ontwikkeld om op alle huidskleuren toe te passen.

Kan deze behandeling ook in de zomer?

Ja de Oxygeneo kan het hele jaar door worden ondergaan.

Hoe lang duurt een Oxygeneo behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 30-40 minuten inclusief reiniging en nabehandeling.

Pin It on Pinterest