Wat MARIA GALLAND PARIS zo bijzonder maaktfcepic_28e6490430 (1)

Welkom in de wereld van Maria Galland Paris. Een wereld, waarin innerlijke en uiterlijke schoonheid in evenwicht zijn. Een wereld van exclusieve verzorging die onder de huid gaat. Een genoegen voor lichaam en geest. Een domein voor alle zintuigen.

Ervaar wat individuele schoonheid is – met de koesterende en verzorgende behandelingen van MARIA GALLAND PARIS.

De huid is uniek, veeleisend en kostbaar. Samengesteld als een “mozaïek van verschillende behoeften”. Dit inzicht zette Madame Galland in het begin van de jaren zestig op het spoor van haar zoektocht naar “de eeuwige jeugd” en een op en top verzorgde huid.

Een inzicht, waarop de “methode MARIA GALLAND” is gebaseerd: door een uitgebreide huidanalyse en de speciale behandeling van ieder afzonderlijke huidzone, wordt de schoonheid van de huid optimaal behouden. Samen met de overtuiging dat de schoonheidsspecialiste met haar geoefende handen en sterk ontwikkeld gevoel voor de huid, de meest geschikte persoon is om onze producten juist te plaatsen en toe te passen. De vakkundige handen en de weldadige aanrakingen van de schoonheidsspecialiste brengen lichaam, geest, en gevoel in evenwicht.

 

De perfectie van “schoonheidsverzorging op maat”, die alleen bij schoonheidsinstituten, beautyfarms en spa’s te vinden is.

 

MARIA GALLAND_Logo.indd

Pin It on Pinterest