Nieuw bij Face 2 Face; geen ouderwetse harstechnieken meer maar waxing!                 download (1)

Face 2 Face werkt met de Crème de la Crème op het gebied van wax. 

LYCON wax heeft wereldwijd een welverdiende reputatie en  is marktleider op het gebied van waxen. Lycon wax wordt alleen gebruikt in het top segment van schoonheidssalons. Bezocht door internationale modellen en beroemdheden. LYCON wax bestaat uit de mooiste natuurlijke wax en bijenwas. Het is gemakkelijk smeerbaar en kan gebruikt worden op een relatief lage temperatuur, waardoor je van de behandeling bijna geen last hebt en het erg comfortabel is voor de huid!

Maar dat is nog niet alles: de toevoeging van aromatische oliën maakt dat ze verrukkelijk ruiken en waarmee je zelfs de kortste en stugste haren snel en effectief kunt waxen (1 mm!!)

Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijde zachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel. 

LYCON is de keus van professionals die kiezen voor kwalitatief hoogwaardige wax met essentiële ingrediënten. Lycon heeft een breed product portfolio geschikt voor elke klant, of deze nu een gevoelige huid heeft of fijn of hardnekkig haar.

Laat je nu waxen! Of het nu gaat om gezicht – bikinilijn – oksels – of benen: waxing it is!

 

Pin It on Pinterest