Gezichtsbehandelingen

Iedere huid is uniek en heeft andere behoeften, daarom voer ik vooraf een professionele huidanalyse uit. Interne en externe factoren zorgen ervoor dat de huidconditie continue verandert. Dit vraagt om een unieke behandelmethode. Samen bespreken we uw wensen en maak ik een persoonlijk huidadvies op maat gemaakt voor uw huid. Met mijn deskundigheid en hoogwaardige producten zorg ik dat het beste resultaat wordt bereikt.

Nice to meet you

Eerste behandeling om kennis te maken met Face 2 Face. Tijdens deze behandeling doen we ook een huidanalyse en behandelplan. Deze is alleen te boeken bij een eerste bezoek.

 

Behandeling ca. 50 min     €50,00   Reserveer nu

Anti Age Basic

Korte behandeling tegen fijne lijntjes en rimpels. Peeling, masker, massage en dagverzorging

Behandeling ca. 45 min     € 60,00   Reserveer nu

Klassieke behandeling

De klassieke behandeling is een intensieve maar ook ontspannende behandeling met een persoonlijke huidanalyse.

Deze behandeling bestaat uit:
Reiniging met milk&lotion, dieptereiniging met peeling en reinigend masker, epileren, verwijderen oneffenheden zoals milia en comedonen, ontspannende gelaatsmassage, verzorgend masker, dag- of nachtcrème.

Behandeling ca. 90 min     Prijs 74,50   Reserveer nu

Soin Cocon Wellness

Bij de behandeling Soin Cocon draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht met een cocon van gaas omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Behandeling 60 min     Prijs 77,50   Reserveer nu

Soin Thalasso Visage

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met  Soin Thalasso Visage, de powerkuur uit de zee.

Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende Masque Thalasso. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcntreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.
Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

 

Behandeling 90 min     Prijs 77,50   Reserveer nu

Soin Masque Modelant

Soin Masque Modelant, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van Maria Galland, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect,  maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Behandeling ca. 65 min     Prijs 85,00   Reserveer nu

Soin Masque Modelant Yeux

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een hyaluron concentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

Behandeling 30 min     Prijs 32,00   Reserveer nu

Pin It on Pinterest