Gezichtsbehandelingen

Iedere huid is uniek en heeft andere behoeften, daarom voer ik vooraf een professionele huidanalyse uit. Interne en externe factoren zorgen ervoor dat de huidconditie continue verandert. Dit vraagt om een unieke behandelmethode. Samen bespreken we uw wensen en maak ik een persoonlijk huidadvies op maat gemaakt voor uw huid. Met mijn deskundigheid en hoogwaardige producten zorg ik dat het beste resultaat wordt bereikt. Wilt u een behandeling reserveren en weet u niet welke? Dan kunt u kiezen om een bepaalde tijd te reserveren of om even advies te vragen. Door het ruime aanbod aan behandelingen is het onoverzichtelijk om ze er allemaal op te zetten.

Klassieke behandeling

De ideale combinatie van ontspanning en huidverzorging! Dit is een uitgebreide behandeling. De behandeling bestaat onder andere uit een oppervlakte en dieptereiniging, ook worden alle onzuiverheden weggehaald. Natuurlijk wordt er ook aan ontspanning gedacht. Er wordt afgesloten met een korte massage, een creme masker, serum en dag- of nachtverzorging.

Behandeling 45 min   Prijs 67,50   Reserveer nu

D-TOX Peau Neuve

Een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten.

Dit 100% manuele, huidvriendelijke reinigingsritueel is een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren met respect voor de huid. een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

Los te boeken als behandeling of toe te voegen in een andere behandeling (€22,50)

     45 min Prijs €69,50   Reserveer nu

Soin Lumin Eclat

Deze verkwikkende, 75 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint.

Als resultaat ziet de huid er egaler uit, met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Degenen die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van de balans die deze behandeling biedt.

Behandeling 75 min     Prijs 92,50   Reserveer nu

Hydra Global

Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie. +36% hydratatie na 1 behandeling.

 

70 min Behandeling      Prijs 90,-   Reserveer nu

Masque Modelant

Ervaar onze vernieuwde iconische behandeling bestaande uit 90 minuten pure verwennerij, 100% manuele technieken en 90% jonger uitziende huid.

Een opeenvolging van handbewegingen, gecombineerd met liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten puur plezier en ervaar onze anti-agingbehandeling, met gladde texturen en werkstoffen die snel doordringen in de huid. Resultaat een spectaculair liftend effect en een huid die er stralender, gezond, ontspannen en gerevitaliseerd uitziet.

Behandeling ca. 90 min     Prijs 120,-   Reserveer nu

Soin Masque Modelant Yeux

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een hyaluron concentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

Behandeling 30 min     Prijs 32,00   Reserveer nu

Oxygeneo

Reinigen, epileren/waxen wenkbrauwen, oxygeneo, creme masker

      Prijs 79,-   Reserveer nu

Oxygeneo+

Reiniging, epileren wenkbrauwen, oxygeneo, korte massage van nek en schouders en een creme masker

      Prijs 89,50   Reserveer nu

Oxygeneo deluxe

Reiniging, epileren, oxygeneo, uitgebreidde massage en een heerlijk verfrissend Thalasso masker

      Prijs 117,50   Reserveer nu

Bernard Cassiere Detox

De Bernard Cassiere detoxbehandeling op basis van bloedsinasappel is een kuur die energie geeft & ontgift. De basis is een cocktail van citrusvruchten zoals het extract van bloedsinasappel en etherische olie van mandarijn. Dit zorgt voor een egale teint en vitaliseert de huid door hydrateren en voeden. Een prachtige behandeling met een massage en als afsluiting een vitamine C serum- shot.

      Prijs 72,50   Reserveer nu

Anti- aging op basis van Spirulina

Geeft uw huid de beste resultaten

      Prijs 89,50   Reserveer nu

Pin It on Pinterest