Gezichtsbehandelingen

Iedere huid is uniek en heeft andere behoeften, daarom voer ik vooraf een professionele huidanalyse uit. Interne en externe factoren zorgen ervoor dat de huidconditie continue verandert. Dit vraagt om een unieke behandelmethode. Samen bespreken we uw wensen en maak ik een persoonlijk huidadvies op maat gemaakt voor uw huid. Met mijn deskundigheid en hoogwaardige producten zorg ik dat het beste resultaat wordt bereikt. Een mooie samenwerking.

De Basis behandelingen zijn een combinatie van huidverbetering en ontspanning!

De Maria Galland behandelingen zijn speciaal samengesteld om optimale huidverbetering te realiseren of aan huidproblemen te werken. Tijdens deze behandelingen wordt er gewerkt met unieke producten die een hoog percentage werkstoffen bevatten. Voor het beste resultaat werk ik graag in kuurverband en gaat u thuis aan het werk met de producten van Maria Galland.

Soin D-tox behandeling

100% pure glow in 30 minuten.

 

Behandeling ca. 30 min     €45,00   Reserveer nu

Basis behandeling

Deze behandeling bestaat uit:
Reiniging met milk&lotion, dieptereiniging met peeling & reinigend masker, verwijderen oneffenheden zoals milia en comedonen, verzorgend masker, dag- of nachtcrème.

Behandeling ca. 60 min     € 64,50   Reserveer nu

Klassieke behandeling

De klassieke behandeling is een intensieve maar ook ontspannende behandeling met een persoonlijke huidanalyse.

Deze behandeling bestaat uit:
Reiniging met milk&lotion, dieptereiniging met peeling en reinigend masker, epileren, verwijderen oneffenheden zoals milia en comedonen, ontspannende gelaatsmassage, verzorgend masker, dag- of nachtcrème.

Behandeling ca. 90 min     Prijs 74,50   Reserveer nu

Soin Cocon

Bij de behandeling Soin Cocon draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht met een cocon van gaas omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.

Behandeling ca. 90 min     Prijs 75,00   Reserveer nu

Soin Thalasso Visage

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met  Soin Thalasso Visage, de powerkuur uit de zee.

Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende Masque Thalasso. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcntreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.
Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!

 

Behandeling ca. 90 min     Prijs 75,00   Reserveer nu

Soin Masque Modelant

Soin Masque Modelant, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van Maria Galland, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect,  maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Behandeling ca. 90 min     Prijs 85,00   Reserveer nu

Soin Masque Modelant Yeux

De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een hyaluron concentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

Behandeling 30 min     Prijs 32,00   Reserveer nu

Soin Profilift

Intensief verstevigende behandeling met een “wow”effect.

Soin Profilift, de innovatieve ‘lifting- behandeling’ van Maria Galland, geeft uw gezicht een zichtbare langdurige ‘lifting’. Bijzondere bindweefselmassagetechnieken zorgen ervoor dat de zeer effectieve werkstoffen van Profilift tot diep in de huid doordringen. Hier gaan de werkstoffen de drie hoofdoorzaken van verlies aan stevigheid tegen. Het resultaat: mooiere, strakkere en meer verstevigde gezichtscontouren en een jonger uitziende huid.

 

Behandeling ca. 90 min     Prijs 82,50   Reserveer nu

Pin It on Pinterest