Bruidsarrangementen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op de mooiste dag van je leven is alleen het allerbeste goed genoeg voor jou en daarom kies je voor een professioneel en gediplomeerd visagist. Een perfect aangebrachte bruidsmake-up is een make-up die je laat stralen en de hele dag blijft zitten. Ik gebruik hiervoor alleen de beste producten en leg het accent op jouw mooiste punten. Ook als je bijna geen make-up gebruikt adviseer ik je Face 2 Face in te schakelen op je trouwdag.

 

Bruidsmake-up

  • Als voorbereiding op je mooiste dag kom je voor de bruiloft bij Face 2 Face voor een proef sessie. In deze proef sessie bespreken we uitgebreid al je wensen, kijken we ook wat past bij jouw jurk en je persoonlijkheid. Vervolgens breng ik je make-up aan en werken we samen na het resultaat toe dat gewenst is. Ik neem ruim de tijd en door dit in alle rust te doen weet je waar je aan toe bent op de dag zelf.Bij een professionele bruidsmake-up komt heel veel kijken. De bruidsmake-up moet helemaal bij je passen qua kleur en vormgeving, de make-up moet foto-technisch goed zijn en moet de hele dag blijven zitten. De bruidsmake-up waarvoor je uiteindelijk kiest moet je zorgeloos de gehele dag kunnen dragen. Op de trouwdag zelf doe ik dan de bruidsmake-up! Dit kan of bij mij in de salon, of bij jouw thuis maar ik kom ook op locatie!
    Buiten Elspeet reken ik km vergoeding en evt. parkeerkosten. Mocht ik extra vroeg aanwezig moeten zijn dan reken ik een toeslag! Ik werk alleen met professionele merken zoals MAC, Make-up studio, Bare Minerals, Bobbi Brown. Ook gebruik ik diverse speciaal producten zodat de make-up perfect blijft zitten. Op de dag zelf krijg je van mij een touch up pakketje mee voor onderweg. Er is heel veel mogelijk, wil je meer informatie stuur me dan even een berichtje.

   €195,-  Reserveer nu

Dagmake-up

 

    € 35,00  Reserveer nu

 

Party make-up

 

    € 50,00  Reserveer nu

 

Workshop

Hoe breng ik een eyeliner aan, hoe zorg ik dat ik de juiste kleur foundation kies? Op al je vragen krijg je antwoord in de persoonlijke make-up workshop. (max. 2 personen)

   ca. 45 min. € 50,00 p.p. Reserveer nu

 

Bruids make-up Tip!

Wij raden aan om een aantal weken voor de bruiloft te starten met huidverbeterende behandelingen en bijpassende producten voor thuisgebruik, om de huid te laten stralen op de grote dag!

Pin It on Pinterest