Bruidsarrangementen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op de mooiste dag van je leven is alleen het allerbeste goed genoeg voor jou en daarom kies je voor een professioneel en gediplomeerd visagist. Een perfect aangebrachte bruidsmake-up is een make-up die je laat stralen en de hele dag blijft zitten. Ik gebruik hiervoor alleen de beste producten en leg het accent op jouw mooiste punten. Ook als je bijna geen make-up gebruikt adviseer ik je Face 2 Face in te schakelen op je trouwdag.

 

Bruidsmake-up

  • Als voorbereiding op jullie mooiste dag kom je voor je bruiloft bij Face 2 Face voor een proef sessie. In deze proef sessie bespreken we al je wensen, kijken we ook wat past bij jouw en je jurk. Vervolgens breng ik de make-up aan en werken we samen na het resultaat toe dat gewenst is. Bij een professionele bruidsmake-up komt heel veel kijken. De bruidsmake-up moet helemaal bij je passen qua kleur en vormgeving, de make-up moet foto-technisch goed zijn en moet de hele dag blijven zitten. De bruidsmake-up waarvoor je uiteindelijk kiest moet je zorgeloos de gehele dag kunnen dragen. Door dit voor de tijd in alle rust te doen weet je waar je aan toe bent op de dag zelf. Op de dag zelf doe ik dan de bruidsmake-up! Dit kan of bij mij in de salon, of bij jouw thuis! Buiten Elspeet reken ik km vergoeding.

   € 135,-  Reserveer nu

Dagmake-up

 

    € 30,00  Reserveer nu

 

Avond/Party make-up

 

    € 45,00  Reserveer nu

 

Workshop

Hoe breng ik een eyeliner aan, hoe zorg ik dat ik de juiste kleur foundation kies? Op al je vragen krijg je antwoord in de persoonlijke make-up workshop. (max. 2 personen)

   ca. 45 min. € 50,00 p.p. Reserveer nu

 

Bruids make-up Tip!

Wij raden aan om een aantal weken voor de bruiloft te starten met huidverbeterende behandelingen en bijpassende producten voor thuisgebruik, om de huid te laten stralen op de grote dag!

Pin It on Pinterest