Bruidsarrangementen

Voor Bruid & Bruidegom

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op de mooiste dag van je leven is alleen het allerbeste goed genoeg voor jou en daarom kies je voor een professioneel en gediplomeerd visagist. Bruidsmake-up wordt over het algemeen naturel gehouden, geen felle kleuren en dikke lagen foundation. Een perfect aangebrachte bruidsmake-up is een make-up die je laat stralen en de hele dag blijft zitten. Ik gebruik hiervoor alleen de beste producten en leg het accent op jouw mooiste punten. Ook als je bijna geen make-up gebruikt adviseer ik je Face 2 Face in te schakelen op je trouwdag. De bruidsvisagist in Gelderland!

Mocht je een bruidsarrangement willen reserveren dan plan ik eerst een intake gesprek zodat we jouw/ jullie wensen kunnen bespreken en een persoonlijk arrangement kunnen samenstellen!

 

Proef bruidsmake-up

  • Als voorbereiding op jullie mooiste dag kom je voor je bruiloft bij Face 2 Face voor een proef make-up. Bij een professionele bruidsmake-up komt veel meer kijken dan bij bijvoorbeeld een dagmake-up; De bruidsmake-up moet helemaal bij je passen qua kleur en vormgeving, de make-up moet foto-technisch zijn en moet de hele dag blijven zitten. Tijdens deze proef make-up bespreken wij samen de wensen, kijken we wat past bij de kleur en stijl van je jurk, het bruidsboeket en je persoonlijkheid. De bruidsmake-up waarvoor je uiteindelijk kiest moet je zorgeloos de gehele dag kunnen dragen. Ben je tevreden, dan nemen wij hiervan een foto en noteren we welke producten we hebben gebruikt.

Behandeling  45 minuten  Prijs € 47,50  Reserveer nu

Bruidsmake-up in de salon

  • De basis voor een prachtige dag!

Behandeling  30 minuten  Prijs € 42,50  Reserveer nu

Bruidsmake-up aan huis

  • Op de trouwdag zelf kan ik de make-up verzorgen op je trouwlocatie of aan huis in je eigen omgeving wanneer deze binnen 10km afstand is van de salon. Dat bespaart je tijd en energie, zodat je jullie bruiloft volledig ontspannen en zelfverzekerd kunt beginnen. De basis voor een prachtige dag!Voor meer informatie kun je contact opnemen.

        Reserveer nu

 

Dag make-up

 

   30 min € 32,00  Reserveer nu

 

Bruids make-up Tip!

Wij raden aan om een aantal weken voor de bruiloft te starten met huidverbeterende behandelingen en bijpassende producten voor thuisgebruik, om de huid te laten stralen op de grote dag!

Pin It on Pinterest