Bruidsarrangementen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Op de mooiste dag van je leven is alleen het allerbeste goed genoeg voor jou en daarom kies je voor een professioneel en gediplomeerd visagist. Een perfect aangebrachte bruidsmake-up is een make-up die je laat stralen en de hele dag blijft zitten. Ik gebruik hiervoor alleen de beste producten en leg het accent op jouw mooiste punten. Ook als je bijna geen make-up gebruikt adviseer ik je Face 2 Face in te schakelen op je trouwdag.

 

Proef bruidsmake-up

  • Als voorbereiding op jullie mooiste dag kom je voor je bruiloft bij Face 2 Face voor een proef sessie. In deze proef sessie bespreken we al je wensen, kijken we ook wat past bij jouw en je jurk. Vervolgens breng ik de make-up aan en werken we samen na het resultaat toe dat gewenst is. Bij een professionele bruidsmake-up komt heel veel kijken. De bruidsmake-up moet helemaal bij je passen qua kleur en vormgeving, de make-up moet foto-technisch goed zijn en moet de hele dag blijven zitten. De bruidsmake-up waarvoor je uiteindelijk kiest moet je zorgeloos de gehele dag kunnen dragen. Door dit voor de tijd in alle rust te doen weet je waar je aan toe bent op de dag zelf.

   € 65,-  Reserveer nu

Bruidsmake-up in de salon

  • De basis voor een prachtige dag!

   €42,50  Reserveer nu

Bruidsmake-up aan huis

  • Op de trouwdag zelf kan ik de make-up verzorgen op je trouwlocatie of aan huis in je eigen omgeving wanneer deze binnen 15km afstand is van de salon. Dat bespaart je tijd en energie, zodat je jullie bruiloft volledig ontspannen en zelfverzekerd kunt beginnen. De basis voor een prachtige dag! Voor meer informatie kun je contact opnemen.

     

    € 70,00  Reserveer nu

Dagmake-up

 

    € 29,50  Reserveer nu

 

Avond/Party make-up

 

    € 35,00  Reserveer nu

 

Bruids make-up Tip!

Wij raden aan om een aantal weken voor de bruiloft te starten met huidverbeterende behandelingen en bijpassende producten voor thuisgebruik, om de huid te laten stralen op de grote dag!

Pin It on Pinterest