Gezichtsbehandelingen

Behandeling voor de man

De gewoonten van de man

It is a men’s world – voor mannen zijn de meeste zaken in het leven iets vanzelfsprekends. Een vriend is een vriend, met goede contacten ga je zorgvuldig om en er gaat niets boven duidelijkheid. Het is des te beter als dit ook nog eens goed aanvoelt. HOMME GALLAND. 

Actieve stoffen zoals Cellactive Men met Siberische ginseng, die speciaal werden ontwikkeld voor de mannenhuid, verhogen de power en het weerstandsvermogen van de huid, verbeteren het vochtgehalte en zorgen voor een prettig gevoel. HOMME GALLAND – de hoogwaardige en complete verzorgingslijn met een optimale dosis werkstoffen en mannelijke geurnoten, geeft iedere mannenhuid een aantrekkelijke en goed verzorgde uitstraling.

 

Soin Homme Galland

Voor mannen die weten wat goed is: de gezichtsbehandeling Soin Homme Galland zorgt voor een absolute dosis frisheid van de mannenhuid, geeft extra power en een uitstekende verzorging.

De gezichtsbehandeling Soin Homme Galland stimuleert de mannenhuid en maakt haar heerlijk fris. De Homme Galland- powerwerkstof R.T. Arctic beschermt de huid tegen stress en negatieve milieu-invloeden, voorziet haar tegelijkertijd intensief van vocht en vermindert rimpeltjes. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden- glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat ze kan ontspannen.

Behandeling ca. 60 min     Prijs 60,-   Reserveer nu

Pin It on Pinterest